Prikaz vseh 4 rezultatov

 • Aqua Coat Auto Finesse

  Čistilo Aqua Coat Auto Finesse

  Čistilo Aqua Coat Auto Finesse je hiter in enostaven način nanosa dolgotrajne keramične zaščite SI02 z izboljšanim vodnim nanosom na vse zunanje površine. Aqua Coat doda zaščitno plast prevleke Si02 vsem zunanjim površinam takoj v fazi pranja, katerega učinek traja do 3 mesece pranje za pranjem. Hiter in enostaven nanos. Do 3-mesečna hidrofobna zaščita. Napredna formula na osnovi SiO2.

 • Auto Finesse Eradicate

  Eradicate Auto Finesse – čistilo prostora motorja

  Eradicate Auto Finesse – čistilo razmaščevalec prostora motorja, je trdovratno čistilo za odstranjevanje umazanije iz motorja, razvito posebej za odstranjevanje maščobe in zapečene cestne umazanije z vseh površin pod pokrovom motorja, od barve do gole kovine, plastike in gumijastih oblog. Lahko se uporablja tudi na podbojih vrat in kolesnih obokih. Primeren za uporabo na modernih in klasičnih motornih prostorih.

 • Pena Avalanche Auto Finesse

  Pena Avalanche je prepojena s citrusi, sposobna odstraniti umazanijo s ceste in pesek. Zasnovan je za daljše obdržanje na površinah in je bistvena faza za zagotovitev pranja brez vrtinčenja. Odstrani najtežje, zrnate delce brez kakršnega koli stika z vozilom. Izdelek je namenjen za prvo stopnjo predpranja ali za uporabo po uporabi predčistila. Pena Avalanche uporablja posebej razvita čistilna sredstva in napredne površinsko aktivne snovi za odstranjevanje umazanije s površin. Pena Avalanche je varna za uporabo na vseh zunanjih površinah.

 • Šampon Wash N Gloss Auto Finesse

  Šampon Wash ‘n’ Gloss Auto Finesse

  Šampon Wash ‘n’ Gloss Car Shampoo Auto Finesse je zasnovan kot izjemno močno čistilno sredstvo, za varno čiščenje vseh površin umazanije, za seboj pa pušča napredno, ultra hidrofobno keramično prevleko. Posebna infuzija sredstev za izpiranje na osnovi SiO2, vključuje kombinacijo najsodobnejših površinsko aktivnih snovi in maziv.