Prikaz vseh 17 rezultatov

 • LE_BLACK_HOLE_1300

  Brisača “black hole” XL Liquid Elements

  Brisača “Black Hole” 1300 gsm XL Liquid Elements postavlja nove standarde v negi vozil in velja za eno najmočnejših sušilnih brisač na trgu. S svojo impresivno velikostjo in težo je sposoben posušiti do 3-4 vozila razreda golf s samo eno krpo, brez potrebe po ožemanju. Zahvaljujoč inovativni tehnologiji vlaken Twisted Pile, brisača »Black Hole« absorbira ogromne količine vode in omogoča hitro in površinsko popolnoma prijazno sušenje. Ta posebna struktura vlaken z zaobljenimi konci vlaken zmanjša kontaktno površino s površino vozila, kar bistveno zmanjša tveganje za praske ali napake pri sušenju. Zasnova brisače »Black hole« brez roba zagotavlja sušenje brez madežev in pušča sijoč sijaj, ko se vozilo posuši. Zaradi visoke kakovosti in lastnosti krpe, ki ne pušča vlaken, je idealna izbira za vse razrede vozil. Pralno do 60°C v pralnem stroju (po možnosti z detergentom za blago iz mikrovlaken).

 • Aqua Coat Auto Finesse

  Čistilo Aqua Coat Auto Finesse

  Čistilo Aqua Coat Auto Finesse je hiter in enostaven način nanosa dolgotrajne keramične zaščite SI02 z izboljšanim vodnim nanosom na vse zunanje površine. Aqua Coat doda zaščitno plast prevleke Si02 vsem zunanjim površinam takoj v fazi pranja, katerega učinek traja do 3 mesece pranje za pranjem. Hiter in enostaven nanos. Do 3-mesečna hidrofobna zaščita. Napredna formula na osnovi SiO2.

 • Hide Auto Finesse

  Čistilo za usnje Hide Leather Cleaner Auto Finesse

  Čistilo za usnje Hide Leather Cleaner Auto Finesse je nežno čistilo za usnje na osnovi glicerina, posebej zasnovano za varno odstranjevanje umazanije s sodobnih usnjenih materialov. Idealen je za uporabo na vseh usnjenih materialih, nepremazanih ali naravnih ter usnjenih zaključkih. Hide Leather Cleaner hitro prodre v pore materiala in izvleče globoko vdrto umazanijo, madeže in olja. Hide Cleaner lahko celo odstrani ostanke barvila modrih kavbojk, praske čevljev in druge trdovratne sledi z usnjenega oblazinjenja.

 • Auto Finesse Eradicate

  Eradicate Auto Finesse – čistilo prostora motorja

  Eradicate Auto Finesse – čistilo razmaščevalec prostora motorja, je trdovratno čistilo za odstranjevanje umazanije iz motorja, razvito posebej za odstranjevanje maščobe in zapečene cestne umazanije z vseh površin pod pokrovom motorja, od barve do gole kovine, plastike in gumijastih oblog. Lahko se uporablja tudi na podbojih vrat in kolesnih obokih. Primeren za uporabo na modernih in klasičnih motornih prostorih.

 • Auto Finesse Finale

  Finale Quick Detailer Auto Finesse

  Finale Quick Detailer Auto Finesse je razpršilo za hitro končno obdelavo, pomoč pri sušenju in popolno rezultat brez madežev. Ko želite očistiti rahlo umazanijo in madeže, da ustvarite brezmadežno, nedotaknjeno površino in dodate (ali izboljšate) tisti bistveni topel sijaj, vedno zaključite s pripravkom za hitro detajliranje Finale.Hitro in varno odstrani madeže, kot so prstni odtisi, vodne sledi, ostanki sušilnih brisač, vlakna, površinski prah, loščila in trdovratni ostanki voska. Zasnovan za preprost nanos: nanesi, očisti in pobriši.

 • Auto Finesse keramika za avto

  Keramična zaščita za barvo vozila Auto Finesse

  Komplet keramični premaz za dolgotrajno zaščito barve vozila Auto Finesse Caramics Paintwork Protection Kit.
  Zaščita do 12 mesecev
  Poenostavljena uporaba ne samo za profesionalce, ampak tudi navdušence!
  Preprost vodnik za uporabo po korakih.
  VSEBINA KOMPLETA:
  • 2x 100 ml pripravljalni robčki,
  • 8 x robčki iz keramične smole
  • zaščitne rokavice,
  • navodila za uporabo,
  • emblemi nalepk.

 • Auto Finesse keramična zaščita

  Keramična zaščita za platišča Auto Finesse

  Dolgotrajna keramična zaščita za platišča Caramics Wheel Protection Kit proizvajalca Auto Finesse nudi dolgotrajno keramično zaščito za vsa platišča, od prašno lakiranih do diamantno rezanih, sateniranih/mat in visoko poliranih platišč. S preprostim nanosom pršila in brisanja, je keramični premaz Caramics Wheel Protection Kit zasnovan tako, da vaša kolesa ostanejo zaščitena in čistejša dlje časa.

 • Streak Buster Liquid Elements

  Krpa za čiščenje vetrobranskega stekla “Streak Buster” Liquid Elements

  Krpa za čiščenje vetrobranskega stekla “Streak Buster” Liquid Elements očisti vse steklene površine v avtomobilu popolnoma brez madežev in vlaken. Zahvaljujoč vafeljski strukturi steklene tkanine to zagotavlja hitro vpijanje tekočine in umazanije.

 • Krtača za platišča

  Krtača za platišča iz mikrovlaken Auto Finesse

  Krtača za platišča iz mikrovlaken Auto Finesse je popoln pripomoček za varno mešanje katerega koli čistila za kolesa za dodaten lesk in učinkovitejše čiščenje umazanije zavornega prahu in druge močne umazanije. Krtača za platišča iz mikrovlaken je izdelana iz super mehkih mikrovlaken, sintetična čistilna glava aktivno dvigne in ujame potencialno škodljive delce umazanije in peska ter jih zadrži stran od površin, globoko v vlaknih, da pomaga odpraviti tveganje prask. Prijazen do občutljivih zaključkov platišč in zasnovan za izjemno vzdržljivost v najtežjih pogojih je ta profesionalni pripomoček za detajle zanesljivo orodje, ki ga boste uporabljali vedno znova. Primerno za vsa lita platišča in zaključke platišč.

 • Pena Avalanche Auto Finesse

  Pena Avalanche je prepojena s citrusi, sposobna odstraniti umazanijo s ceste in pesek. Zasnovan je za daljše obdržanje na površinah in je bistvena faza za zagotovitev pranja brez vrtinčenja. Odstrani najtežje, zrnate delce brez kakršnega koli stika z vozilom. Izdelek je namenjen za prvo stopnjo predpranja ali za uporabo po uporabi predčistila. Pena Avalanche uporablja posebej razvita čistilna sredstva in napredne površinsko aktivne snovi za odstranjevanje umazanije s površin. Pena Avalanche je varna za uporabo na vseh zunanjih površinah.

 • Snow Foam Lance

  Penilec Snow Foam Lance Auto Finesse

  Penilec Snow Foam Lance Auto Finesse deluje tako, da ustvari gosto oprijemljivo peno, tako da potiska tok vode skozi našo snežno peno z dodatkom citrusov. Prav ta oprijemna pena omogoča, da čistilna sredstva delujejo dlje, s čimer pomagajo raztopiti in znebiti vozila več umazanije in umazanije, kot bi to storili s hitrim pranjem s curkom. Po izpiranju je barva pripravljena na najboljši možni način pred fazo pranja z dvema vedrima, kar omogoča, da se večina čistilnega dela opravi, preden pride do dejanskega stika z barvo.
  Faza snežne pene pri pranju je ena najpomembnejših. To je faza, ki vaše vozilo osvobodi vsakršnega peska in umazanije, ki bi lahko povzročila praske in sledi vrtinčenja.
  In ne skrbite za vse različne brizgalne čistilnike – imamo 10 različnih naprav, ki pokrivajo večino priljubljenih znamk visokotlačnih čistilnikov, da zagotovimo, da boste dobili pravega za vaš stroj. Pokrivamo blagovne znamke, kot so Karcher, Bosch in Black and Decker, pa tudi druge. Preprosto izberite pravi konektor za vaš stroj in ga dodajte v košarico.
  Z vsakim nakupom Foam Lance prejmete 500 ml stekleničko Avalanche Snow Foam za lažji začetek!

 • Reactive Auto Finesse

  Reactive – čistilo za platišča Auto Finesse

  Čistilo Reactive Alloy Wheel Cleaner Auto Finesse je zasnovan med tradicionalnim čistilom koles in težkim odstranjevalcem ostankov železa.
  Reactive je edinstven, saj je primeren za redno uporabo na vseh vrstah barvanih, prašno lakiranih in lakiranih platišč, odstrani tudi najtrdovratnejše kovinske delce.

 • rokavica za platišča

  Rokavica za pranje platišč Ultra Plush Wash Mitt Auto Finesse

  Rokavica za pranje platišč Ultra Plush Wash Mitt Auto Finesse je primerna za varno čiščenje vseh avtomobilskih litih platišč – in obvezna za zaščito tistih z najbolj občutljivimi zaključki – plišasta rokavica za kolesa je bila posebej zasnovana za maksimalno praktičnost in nadzor. Ta namenska rokavica za platišča vključuje notranje predelke za prste za največji oprijem, skupaj s široko odprtino brez manšet za enostaven dostop, tudi če nosite zaščitne rokavice. Rokavica Ultra Plush Wheel Mitt je bila zasnovana za varno čiščenje platišč in kar najbolje izkoriščanje izdelkov za čiščenje platišč.

 • Auto Finesse plush wash mitt

  Rokavica za pranje Plush Wash Mitt Auto Finesse

  Rokavica za pranje Plush Wash Mitt z izjemno globokim, gladko drsnim tkanjem iz mikrovlaken je najboljši pralni medij za vsa vozila, ki si zaslužijo ljubeče božanje med fazo pranja.
  Plišasta rokavica, ki je bila razvita za neprekosljivo zaščito laka in zaščito pred poškodbami, je izdelana iz vrste puhastih pramenov iz mikrovlaken v različnih dolžinah, ki skupaj ne samo gladko drsijo, temveč dvignejo in zadržijo umazanijo brez tveganja onesnaževalci, ki se vlečejo po površini. Plišasta rokavica ima izjemno vpojno jedro – posebej zasnovano za vpijanje največje možne količine šampona . Poleg tega ima tudi notranje predelke za prste za še večji nadzor in vrhunsko elastično manšeto z izvezenim klasičnim logotipom Auto Finesse.

 • ultra soft wash mitt

  Rokavica za pranje Ultra Soft Mitt Auto Finesse

  Rokavica za pranje Ultra Soft Mitt je narejena iz prave jagnječje volne. Naravni material bo pomagal odstraniti morebitne umazanije, ki so na barvnem delu in omogočil pranje brez lis.
  Rokavica Ultra Soft Mitt ima tudi ločen del za palec. To omogoča večji nadzor pri pranju spodnjih polovic avtomobila in zunanjih ogledal, kar zagotavlja, da so vsa področja pravilno očiščena.

 • Šampon Wash N Gloss Auto Finesse

  Šampon Wash ‘n’ Gloss Auto Finesse

  Šampon Wash ‘n’ Gloss Car Shampoo Auto Finesse je zasnovan kot izjemno močno čistilno sredstvo, za varno čiščenje vseh površin umazanije, za seboj pa pušča napredno, ultra hidrofobno keramično prevleko. Posebna infuzija sredstev za izpiranje na osnovi SiO2, vključuje kombinacijo najsodobnejših površinsko aktivnih snovi in maziv.

 • Total Auto Finesse

  Total Auto Finesse

  Total Auto Finesse je čistilo za notranjost avtomobila, pripravljeno za uporabo, ki je varno za uporabo na vseh notranjih površinah avtomobila. Ne glede na to, ali čistite plastiko, vinilno gumo, krpo ali preproge, Totalove prefinjene površinsko aktivne snovi z nizko stopnjo penjenja ne bodo razočarale. Od sodobne plastike, mehke na dotik, do močno umazanih preprog ali celo zanemarjenega vintage vinila, Total je kos tej nalogi. Zaradi nežne narave izdelka Auto Finesse Total je zelo primeren za obdelavo občutljivih detajlov in čiščenje avtomobilov, vendar se lahko spopade tudi z najrazličnejšimi trdovratnimi organskimi in anorganskimi madeži. Olja, maščobe, hrano, kavo, plesen, travo, blato, losjone za sončenje in obloge na osnovi silikona je mogoče zlahka odstraniti.