SPLOŠNI POGOJI SPLETNE TRGOVINE luna-tuning.com

Splošni pogoji spletne trgovine luna-tuning.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) in v skladu s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov.

S spletno trgovino luna-tuning.com (v nadaljevanju tudi ┬╗trgovina┬ź) upravlja podjetje Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p., ┼ákocjanska pot 18, 6000 Koper, mati─Źna ┼ítevilka: 3423875000, dav─Źna ┼ítevilka: SI 58968601, ki je tudi ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju tudi prodajalec ali luna-tuning.com).

Splo┼íni pogoji poslovanja dolo─Źajo delovanje spletne trgovine luna-tuning.com, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med luna-tuning.com in kupcem.

Kupca zavezujejo splo┼íni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naro─Źila). Uporabnik je ob oddaji naro─Źila vsaki─Ź posebej opozorjen na┬ásplo┼íne pogoje poslovanja┬áin z oddajo naro─Źila potrdi svojo seznanjenost z njimi.

Pred vsakokratno uporabo spletne trgovine luna-tuning.com mora obiskovalec oz. uporabnik pazljivo prebrati navedene splo┼íne pogoje in morebitne posodobitve. Predpostavlja se, da se uporabnik z uporabo te spletne strani in z oddajo naro─Źila s trenutnimi splo┼ínimi pogoji strinja. V primeru, da se s pogoji ne strinja, uporabnika prosimo, da spletno stran zapusti.

Opredelitev pojmov

 • Prodajalec/upravitelj je podjetje Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p., ┼ákocjanska pot 18, 6000 Koper.
 • Kupec je registriran uporabnik, ki je opravil nakup v spletni trgovini luna-tuning.com.
 • Gost je neregistriran uporabnik, ki lahko opravi nakup v spletni trgovini luna-tuning.com.
 • Obiskovalec spletne trgovine luna-tuning.com je neregistriran uporabnik, ki si izdelke v spletni trgovini luna-tuning.com ogleduje.
 • Spletna trgovina luna-tuning.com je informacijski sistem namenjen predstavitvi in prodaji izdelkov.

Registracija uporabnika

Vsak obiskovalec spletne trgovine luna-tuning.com si lahko ogleduje izdelke in cene brez registracije.

Z enkratnim vpisom v spletno trgovino luna-tuning.com prek elektronske po┼íte postane obiskovalec┬ágost luna-tuning.com, s potrjeno registracijo v spletno trgovino luna-tuning.com pa postane┬á─Źlan luna-tuning.com. Tako gost kot ─Źlan luna-tuning.com (v nadaljevanju tudi uporabnik) pridobita pravico do nakupa v spletni trgovini luna-tuning.com. Nakup je mo┼żen tudi kot neregistriran uporabnik ÔÇô gost, za katerega pa akcijske cene ne veljajo.

Ob registraciji v spletno trgovino luna-tuning.com pridobi obiskovalec uporabni┼íko ime, ki je enako naslovu njegove elektronske po┼íte, ter geslo. Uporabni┼íko ime in geslo ─Źlana luna-tuning.com nedvoumno dolo─Źata in povezujeta z vnesenimi podatki. Vsak registriran uporabnik z registracijo pridobi svoje uporabni┼íko ime in geslo, s katerima se predstavi osebno ali kot predstavnik podjetja oz. organizacije. Geslo je zaupno in znano le uporabniku. Uporabnik je dol┼żan posredovati verodostojne podatke ter varovati svoje uporabni┼íko ime in geslo tako, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oz. oseba, poobla┼í─Źena za nastopanje v njegovem imenu.

Registracija je mo┼żna tudi med postopkom nakupa.

─îe ┼żeli uporabnik kadarkoli kasneje svoj naslov elektronske po┼íte zamenjati z drugim, mora zahtevek za to poslati na info@luna-tuning.com. Sprememba elektronskega naslova bo izvedena isti ali najkasneje naslednji delovni dan, o tem pa bo uporabnik obve┼í─Źen prek elektronske po┼íte.

Kupec je lahko fizi─Źna ali pravna oseba oz. samostojni podjetnik, upo┼ítevajo─Ź podatke posredovane ob registraciji in oddaji naro─Źila. Fizi─Źna oseba je izklju─Źno tisti registrirani uporabnik, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p. in fizi─Źne osebe medsebojne obveznosti urejajo s temi splo┼ínimi pogoji in Zakonom o varstvu potro┼ínikov.

Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p. in pravne ter fizi─Źne osebe oz. samostojni podjetnik, ki opravljajo pridobitno dejavnost, medsebojne obveznosti urejajo s pogodbo v pisni obliki oz. sprejemom splo┼ínih pogojev. V primerih, ko naro─Źilo izvede pravna ali fizi─Źna oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo veljajo dolo─Źila Zakona o varstvu potro┼ínikov le v primerih, ko je to posebej navedeno v samem zakonu.

Postopek nakupa

Kupoprodajna pogodba med luna-tuning.com in kupcem je v spletni trgovini luna-tuning.com sklenjena v trenutku, ko luna-tuning.com kupcu po┼ílje prvo elektronsko sporo─Źilo o statusu njegovega naro─Źila (z naslovom: V obdelavi). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za luna-tuning.com kot za kupca.

Kupoprodajna pogodba (t.j. prvo elektronsko sporo─Źilo o statusu naro─Źila) je v elektronski obliki shranjena na stre┼żniku luna-tuning.com.

Kupce in uporabnike spletne trgovine luna-tuning.com ┼żelimo obvestiti, da ne odgovarjamo za napa─Źno kupljene izdelke. Pred potrditvijo nakupa in pla─Źila, kupce opozarjamo, naj natan─Źno preverijo skladnost in pravilnost kupljenega blaga, saj za napa─Źne nakupe ne odgovrajamo. Po meri izdelana plati┼í─Źa no mogo─Źe vrniti. V kolikor potrebujete nasvet in pomo─Ź pri izbiri izdelkov, nas lahko kontaktirate po e-po┼íti info@luna-tuning.com ali na tel. ┼ít. +386-64-228-998. Vendar opozarjamo, da za to─Źnost izbora izdelkov ne odgovarjamo, za to─Źnost in skladnost izdelkov odgovarja kupec sam. Slike izdelkov so simboli─Źne in ni re─Źeno, da prikazujejo realno sliko izdelka – realni izdelek se lahko razlikuje od tistega na sliki.

1.┬áNARO─îILO ODDANO: Po oddaji naro─Źila kupec prejme obvestilo po elektronski po┼íti, da je naro─Źilo sprejeto. Od tega trenutka dalje ima kupec mo┼żnost┬áv roku ene ure┬ápreklicati naro─Źilo. V primeru, da naro─Źila v roku ene ure kupec ne prekli─Źe, se ┼íteje, da je prodajna pogodba sklenjena.
2.┬áNARO─îILO V OBDELAVI: ─îe kupec naro─Źila ne prekli─Źe, gre naro─Źilo v ─Źakalno vrsto za obdelavo. Obdelava naro─Źil se vr┼íi ob delovnikih v delovnem ─Źasu podjetja Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p., med 8:00 in 16:00. Kupcu so na spletni strani prodajalca vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naro─Źila v razdelku moj ra─Źun. Prodajalec naro─Źilo pregleda, preveri dobavljivost naro─Źenih artiklov in naro─Źilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Prodajalec lahko za preverjanje podatkov ali zaradi zagotavljanja to─Źnosti dobave pokli─Źe kupca na njegovo kontaktno telefonsko ┼ítevilko.
3.┬áNARO─îILO ZAKLJU─îENO: Prodajalec blago pripravi za osebni prevzem ali odpo┼ílje, ─Źe gre za dostavo z dostavno slu┼żbo. Ko naro─Źilo dobi status ZAKLJU─îENO, kupec prejme po elektronski po┼íti obvestilo, da je naro─Źilo zaklju─Źeno.

Kon─Źni kupci in pravne osebe lahko kupujejo vse artikle, ki se jim ob registraciji z njihovim uporabni┼íkim imenom in geslom prika┼żejo z gumbom ┬╗v ko┼íarico┬ź.

Izvedba ali preklic naro─Źila

Prodajalec bo z aktivnostmi potrebnimi za izvedbo prejetih naro─Źil pri─Źel v najkraj┼íem mo┼żnem ─Źasu. O prejemu va┼íega naro─Źila vas bomo obvestili s sporo─Źilom na va┼í elektronski naslov.

Prodajalec lahko naro─Źilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne. V tem primeru kupec prejme na elektronski naslov sporo─Źilo, da naro─Źilo┬áNI SPREJETO┬áz razlogom zavrnitve.

Kupec lahko naro─Źilo prekli─Źe v roku 1 ure od oddaje naro─Źila v razdelku Moj ra─Źun/zgodovina naro─Źil. Ob tem prejme sporo─Źilo na elektronski naslov, da je┬áNARO─îILO PREKLICANO.

Naro─Źene artikle (ne glede na na─Źin prevzema) je kupec dol┼żan prevzeti v 8. dneh od prejema elektronskega obvestila o zaklju─Źenem naro─Źilu, v nasprotnem primeru se kupcu/naro─Źniku zara─Źuna pogodbena kazen, ker se neprevzem naro─Źenih artiklov ┼íteje za nenapovedan enostranski odstop od nakupa (pogodbe). Prav tako se pogodbena kazen zara─Źuna v primeru, da je naro─Źilo stornirano prepozno (ko so naro─Źeni artikli ┼że pripravljeni za prevzem kupca ali odposlani).

Vi┼íina pogodbene kazni za neprevzem naro─Źenih artiklov oziroma prepozno stornirano naro─Źilo zna┼ía najmanj 30% vrednosti naro─Źila oz. najmanj 30ÔéČ.

Cene in DDV

Vse cene vsebujejo 22% DDV.

Zaradi narave poslovanja prek spleta se ponudba spletne trgovine luna-tuning.com a┼żurira in spreminja pogosto in hitro.

Spletna cena┬ávelja za vse registrirane uporabnike spletne trgovine luna-tuning.com. Registracija je brezpla─Źna in brez obveznosti, uporabniku namre─Ź ponuja samo dodatne ugodnosti. Registracija je mo┼żna tudi med postopkom nakupa.

Redna cena┬áje cena za neregistrirane uporabnike, ki ┼żelijo opraviti nakup v na┼íi poslovalnici in se ne ┼żelijo registrirati v spletno trgovino luna-tuning.com.

Cene veljajo v trenutku oddaje naro─Źila in nimajo vnaprej dolo─Źene veljavnosti.

Spletna trgovina luna-tuning.com si prizadeva, da so objavljeni podatki to─Źni, se pa lahko zgodi, da je podatek o ceni napa─Źen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naro─Źila, bo prodajalec kupcu omogo─Źil odstop od nakupa. Spletna trgovina luna-tuning.com izdelka stranki ne bo prodala po ceni, ki bi bila ┼íkodljiva za prodajalca.

Dobavni roki

O predvidenem roku dobave se kupca predhodno obvesti.

Za vse dobavne roke pri spletnem naro─Źilu velja, da je blago pripravljeno za prevzem oz. odposlano, ko na elektronsko po┼íto prejmete obvestilo, da je naro─Źilo ZAKLJU─îENO.

Dostava in prevzem izdelkov

Prevzem izdelkov spletne trgovine luna-tuning.com je mogo─Ź na naslednje na─Źine:

 • Osebni prevzem na naslovu ┼ákocjanska pot 18, 6000 Koper ÔÇô brez zara─Źunane po┼ítnine
 • Dostava z dostavno slu┼żbo DPD: 15,00 eur, pri nakupu nad 1000,00 eur vrednosti je dostava brezpla─Źna oz. po dogovoru. Spodaj so prikazani zneski po┼ítnine, glede na te┼żo naro─Źenih izdelkov (cene veljajo za Slovenijo. V druge dr┼żave se po┼ítnina do 1000,00 eur vrednosti nakupa zara─Źuna po ponudbi).
TE┼ŻA IZDELKOV ZNESEK PO┼áTNINE Z 22% DDV – V EUR ZNESEK PO┼áTNINE BREZ DDV – V EUR
DO 1,99 KG 4,27 ÔéČ 3,50 ÔéČ
OD 2 KG DO 4,99 KG 4,27 ÔéČ 3,50 ÔéČ
OD 5KG DO 9,99 KG 5,00 ÔéČ 4,10 ÔéČ
OD 10 KG DO 14,99 KG 5,98 ÔéČ 4,90 ÔéČ
OD 15 KG DO 19,99 KG 6,95 ÔéČ 5,70 ÔéČ
OD 20 KG DO 24,99 KG 7,99 ÔéČ 6,55 ÔéČ
OD 25 KG DO 29,99 KG 8,97 ÔéČ 7,35 ÔéČ
OD 30 KG DO 39,99 KG 10,49 ÔéČ 8,60 ÔéČ
OD 40 KG DO 49,99 KG 12,32 ÔéČ 10,10 ÔéČ
OD 50 KG DO 59,99 KG 13,85 ÔéČ 11,35 ÔéČ
OD 60 KG DO 69,99 KG 15,37 ÔéČ 12,60 ÔéČ
OD 70 KG DO79,99 KG 17,06 ÔéČ 13,98 ÔéČ
OD 80 KG DO 89,99 KG 18,36 ÔéČ 15,05 ÔéČ
OD 90 KG DO 99,99 KG 20,44 ÔéČ 16,75 ÔéČ
NAD 100 KG PO DOGOVORU OZ. PONUDBI PO DOGOVORU OZ. PONUDBI

Na─Źini pla─Źila

V spletni trgovini luna-tuning.com so omogo─Źeni naslednji na─Źini pla─Źila:

 • z nakazilom┬ápo predra─Źunu na ra─Źun upravitelja spletne trgovine luna-tuning.com ÔÇô Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p. (po ponudbi / predra─Źunu) (velja spletna cena).
 • Pla─Źilo po predra─Źunu z gotovino v poslovni enoti ali na drugi dogovorjeni lokaciji izven poslovne enote ali sede┼ża (lokacija predhodno dogovorjena!).
 • Paypal

Izdaja ra─Źuna

Spletna trgovina luna-tuning.com po dostavi naro─Źenih artiklov kupcu po┼ílje tudi natisnjen ra─Źun skupaj z dostavljenim paketom. V primeru osebnega prevzema na prevzemnem mestu prejme kupec natisnjen ra─Źun za nakupljene artikle ob njihovem prevzemu.

Na ra─Źunu sta raz─Źlenjena cena in vsi stro┼íki v zvezi z nakupom ter podano obvestilo o pravici do odstopa od pogodbe.

Kupec je dol┼żan preveriti pravilnost podatkov na ra─Źunu oz. predra─Źunu pred oddajo naro─Źila. Kasneje podanih ugovorov glede pravilnosti izdanih ra─Źunov ne upo┼ítevamo.

Sklepanje pogodbe

Prodajna pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.

Arhiviranje pogodbe

Sklenjene pogodbe se v elektronski obliki arhivirajo na serverju spletnega ponudnika luna-tuning.com ter v prostorih podjetja Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p., ┼ákocjanska pot 18, Koper.

Kupec lahko kopijo pogodbe pridobi z zahtevo, ki jo po elektronski po┼íti po┼ílje na naslov:┬á info@luna-tuning.com. Navesti mora znesek nakupa, datum nakupa in po mo┼żnosti ┼ítevilko ra─Źuna ter izdelke, ki se nana┼íajo na predmetni ra─Źun.

Vra─Źilo blaga

Fizi─Źne osebe (potro┼íniki) lahko v 14 dneh od nakupa┬ápri pogodbah, sklenjenih na daljavo, odstopijo od pogodbe┬áin izdelke vrnejo┬ána sede┼ż upravitelja Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p.. Prodajalca o tej ┼żelji pravilno pisno obvestijo najkasneje v roku 14 dni po prejemu blaga. V slednjem primeru mora kupec najkasneje v naslednjih 14 dneh blago nepo┼íkodovano tudi vrniti na naslov prodajalca. Podjetje Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p. ni dol┼żno sprejeti odkupninskih po┼íiljk. Morebitne stro┼íke vra─Źila krije kupec.
Izdelki morajo biti nerabljeni, nepo┼íkodovani ter v originalni embala┼żi.

Prilo┼żena mora biti kopija ra─Źuna.

Kupnino bo prodajalec v roku 14 dni vrnil na ra─Źun kupca (le ta mora biti ob vra─Źilu naveden). Stro┼íek, ki bremeni potro┼ínika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden stro┼íek vra─Źila blaga ter v primeru, da so izdelki rabljeni, po┼íkodovani, brez originalne embala┼że ali s po┼íkodovano originalno embala┼żo, tudi ustrezna od┼íkodnina, katera bo z zapisnikom ocenjena ob vra─Źilu blaga.

Od┼íkodnina za zni┼żano vrednost izdelka:

 • Zaradi vidne uporabe zna┼ía najmanj 10% vrednosti kupnine, oziroma ve─Ź, v kolikor gre za okvare, odrgnine ali druge na izdelku vidne posledice uporabe.
 • V primeru, da je embala┼ża odprta in ponovno zalepljena, zna┼ía najmanj 10,00 EUR.
 • V primeru, da je embala┼ża po┼íkodovana ali nepopolna, zna┼ía najmanj 15,00 EUR za manj┼íe izdelke.

─îe naro─Źilo izvede pravna ali fizi─Źna oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost ali/oz. samostojni podjetnik, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost, zanjo dolo─Źila tega poglavja ne veljajo. Zahtevke za vra─Źilo blaga bo prodajalec v teh primerih obravnaval individualno in pri tem v najve─Źji mo┼żni meri upo┼íteval vse razloge in okoli┼í─Źine ter mo┼żnosti, ki jih omogo─Źajo dobavitelji.

Garancija

Garancijo lahko uveljavljate le za tiste izdelke kupljene pri podjetju Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p.

Izdelek ima garancijo, ─Źe je tako navedeno na garancijskem listu ali na ra─Źunu. Nekateri artikli v na┼íi ponudbi nimajo garancije. Ra─Źun velja tudi kot garancijski list.

Garancija je veljavna ob upo┼ítevanju navodil na garancijskem listu oz. ob predlo┼żitvi ra─Źuna.

Garancija se uveljavlja v skladu z zakonom in pod pogoji, ki so navedeni na garancijskem listu. Nepotrjen garancijski list ┼íe ne pomeni, da se izdelku ne more upo┼ítevati garancija, saj v tem primeru skladno z 18. ─Źlenom Zakona o varstvu potro┼ínikov ni potrebno, da garancijski list prodajalec posebej potrdi.

─îe izdelek nima prilo┼żenega garancijskega lista (komponente, ki morajo biti strokovno vgrajene in se ne morejo samostojno uporabljati, ampak so sestavni del naprave), velja ra─Źun kot garancija, ki se uveljavlja pri podjetju Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p.

Upravlajlec spletne strani luna-tuning.com se o vra─Źilu blaga in popravilu blaga v garancijskem roku posvetuje z dobaviteljem in sledi njihovim navodilom.

─îe artikel vra─Źate v garancijo, je za┼żeljeno, da se ga dostavi oz. po┼ílje v originalni embala┼żi, obvezno pa je potrebno prilo┼żiti vse predmete nakupa in navesti vzrok vra─Źila oz. opis napake, in sicer tako, da izpolnite obrazec (obrazec vam lahko po┼íljemo tudi preko e-po┼íte).

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p.ni dol┼żno sprejeti odkupninskih po┼íiljk.

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p. ne odgovarja za nestrokovno monta┼żo in napake ter po┼íkodbe, ki so nastale med nestrokovno vgradnjo in/ali monta┼żo izdelkov in nadaljnjo uporabo. Uporabnike spletne trgovine luna-tuning.com obve┼í─Źamo, da morajo biti izdelki strokovno in pravilno vgrajeni oz. montirani in da le-to lahko opravlja le strokovno usposobljeno osebje.

Stvarne napake

Stvarne napake so v praksi zelo redke. Kupec ima mo┼żnost prijaviti in uveljavljati svoje pravice, ─Źe meni, da kupljeni izdelki ob nakupu niso imeli lastnosti, ki so potrebne za njihovo normalno rabo ali promet in v drugih primerih, ki jih kot stvarne napake dolo─Źa Zakon o varstvu potro┼ínikov, in spletno trgovino luna-tuning.com o tem pravilno ter v zakonskem roku obvesti.

V tem primeru lahko kupec zahteva, da:

 • se napaka na izdelku odpravi ali
 • se vrne del pla─Źanega zneska v sorazmerju z napako ali
 • se izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim blagom ali
 • se vrne pla─Źani znesek.

Prodajalec v roku 20 dni po prevzemu izdelka na poslovni enoti upravitelja Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p., ┼ákocjanska pot 18, Koper, pisno obvesti kupca o stanju napake ÔÇô ali je napaka sporna ali nesporna. ─îe je prijavljena stvarna napaka na izdelku sporna, se kupcu po zaklju─Źku postopka izdelek vrne v enakem stanju, kot je bil prevzet.

Dostopnost informacij

Spletna trgovina luna-tuning.com se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sede┼ż podjetja, ┼ítevilka registra),
 • kontaktne naslove, ki omogo─Źajo hitro in u─Źinkovito komunikacijo (e-po┼íta, telefon),
 • bistvene zna─Źilnosti blaga oziroma storitev,
 • dostopnost izdelkov,
 • pogoje dostave izdelka ali izvr┼íitve storitve (na─Źin, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno dolo─Źene in razvidno mora biti prikazano, ali ┼że vsebujejo davke in stro┼íke prevoza,
 • na─Źin pla─Źila in dostave,
 • ─Źasovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je ┼íe mo┼żno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop (opis pravice do odstopa v skladu s 43.─Ź ZVPot; v primerih, ko potro┼ínik v skladu s 43.─Ź ─Źlenom ZVPot nima pravice do odstopa, je o tem izrecno obve┼í─Źen); poleg tega tudi o tem, ─Źe in koliko stane kupca vra─Źilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob prito┼żbi, vklju─Źno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali slu┼żbi za stike s kupci.

Oglaševanje

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─Ź s.p. ne zbira osebnih podatkov za namene neposrednega tr┼żenja in jih osebnih podatkov ne bo posredovalo ali prodalo. Uporabljali jih bomo za pripravo ponudbe, izvedbo nakupov, pripravo ra─Źuna in drugo potrebno komunikacijo o dobavi naro─Źenih izdelkov ali storitev.

Varovanje osebnih podatkov

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vaše soglasje.

Obisk spletne strani:

Ob vsakem obisku spletne strani luna-tuning.com se na spletnem stre┼żniku avtomatsko shranjuje dnevni┼íka datoteka spletnega stre┼żnika (npr. IP ┼ítevilka – ┼ítevilka, ki identificira posamezen ra─Źunalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, ─Źas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na na┼íi spletni strani.

Podjetje Nina Šik Atlagić s.p. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Pošiljanje povpraševanja:

Na na┼íi spletni strani lahko izpolnite spletni obrazec, s katerim oddate va┼íe povpra┼íevanje za opravo storitev. V ta namen podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. od vas zbira naslednje podatke, ki jih posredujete na prostovoljen na─Źin:

 • ime in priimek ali naziv,
 • e-naslov,
 • naslov,
 • telefonska ┼ítevilka,
 • podatke o vsebini va┼íega povpra┼íevanja.

Vsi podatki, ki so zbrani preko te spletne strani ali so kako druga─Źe sporo─Źeni podjetju Nina ┼áik Atlagi─ç s.p., se zbirajo z namenom opravljanja osnovne dejavnosti spletne prodaje, in sicer za odgovor na va┼íe povpra┼íevanje, za pripravo ponudbe, za pripravo in sklenitev pogodbe ter za izvajanje pogodbe. Ker je obdelava teh informacij nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vr┼íi ┼że na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje. ─îe nam teh podatkov ne ┼żelite posredovati, vam ne moremo poslati ponudbe ali z vami skleniti pogodbe.

Vsi podatki omenjeni v predhodnih odstavkih, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebni podatki razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

 • ponudnikom po┼ítnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev, ponudnikom storitev uni─Źenja spisov in nosilcev podatkov;
 • ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdr┼żevanja programske opreme;
 • administratorju in skrbniku spletne strani.

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. se zavezuje, da va┼íih osebnih podatkov ne bo posredoval ali prenesel v tretjo dr┼żavo ali mednarodno organizacijo.

Vse dodatne informacije v zvezi z uporabo osebnih podatkov lahko dobite na varovanjeop@luna-tuning.com.

Izjavo o zasebnosti si lahko preberete tukaj.

Odveza odgovornosti

Spletna trgovina luna-tuning.com se po svojih najbolj┼íih mo─Źeh trudi zagotoviti pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih straneh. Kljub temu pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da prodajalec ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V tem primeru bo upravitelj kupca obvestil o spremembah in mu omogo─Źil odstop od naro─Źila ali zamenjavo naro─Źenega artikla.
─îeprav se spletna trgovina luna-tuning.com trudi zagotoviti ─Źim bolj natan─Źne fotografije prodajanih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simboli─Źne. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Vse fotografije so simboli─Źne.

Kupce in uporabnike spletne trgovine luna-tuning.com ┼żelimo obvestiti, da ne odgovarjamo za napa─Źno kupljene izdelke. Pred potrditvijo nakupa in pla─Źila, kupce opozarjamo, naj natan─Źno preverijo skladnost in pravilnost kupljenega blaga, saj za napa─Źne nakupe ne odgovrajamo. V kolikor potrebujete nasvet in pomo─Ź pri izbiri izdelkov, nas lahko kontaktirate po e-po┼íti info@luna-tuning.com ali na tel. ┼ít. +386-64-228-998. Vendar opozarjamo, da za to─Źnost izbora izdelkov ne odgovarjamo, za to─Źnost in skladnost izdelkov odgovarja kupec sam.┬áSlike izdelkov so simboli─Źne in ni re─Źeno, da prikazujejo realno sliko izdelka – realni izdelek se lahko razlikuje od tistega na sliki.

Vra─Źila, prito┼żbe in spori

Spletna trgovina luna-tuning.com in njen upravitelj spoštujeta veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov.

Prodajalec je dol┼żan vzpostaviti u─Źinkovit sistem obravnavanja prito┼żb in dolo─Źiti osebo, s katero se, v primeru te┼żav, kupec lahko pove┼że po elektronski po┼íti. Pisna komunikacija poteka v elektronski obliki na naslov info@luna-tuning.com. Druge oblike komunikacije niso predvidene. Strankam svetujemo, da v primeru vra─Źila blaga uporabijo dostavno slu┼żbo, s katero ji je bil paket dostavljen.

Pogoj za oddajo spletnega naro─Źila je veljaven elektronski spletni naslov, katerega prodajalec obravnava kot veljaven elektronski naslov stranke tudi za medsebojno komunikacijo v primeru vra─Źil, prito┼żb in sporov ter za morebitno komunikacijo druge vrste.

Prodajalec bo prito┼żbo obravnaval in ga obve┼í─Źal o poteku postopka.

Prodajalec si prizadeva po svojih najbolj┼íih mo─Źeh, da se morebitni spori re┼íijo sporazumno.

IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV

 1. Splošno

Podjetje Nina Šik Atlagić s.p. spoštuje vašo pravico do zasebnosti in stremi h najvišji stopnji varstva vaših osebnih podatkov. Zato smo pri nudenju naših storitev preko spletne trgovine luna-tuning.com zavezani k delovanju v skladu z zakoni in predpisi, ki opredeljujejo varovanje osebnih podatkov, zlasti v skladu z vsakokrat veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Zakonom o elektronskih komunikacijah ter Splošno uredbo EU o varstvu podatkov. Namen te Izjave o varstvu osebnih podatkov je, da vas seznanimo s tem, za katere namene bodo vaši osebni podatkI pridobljeni in kako se bodo uporabljali ter kakšne so vaše pravice v zvezi s podatki, ki jih hranimo o vas, in kako jih uveljavljati.

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. se zavezuje, da bodo zbrani osebni podatki, ki jih boste posredovali preko spletne strani, uporabljeni v skladu s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov, da va┼íih osebnih podatkov ne bo prodajal, posojal ali kakorkoli druga─Źe posredoval tretjim osebam, razen v zakonsko dolo─Źenih primerih.

 1. Upravljavec podatkov

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Nina Šik Atlagić s.p., poslovno svetovanje, naslov: Ulica II. Prekomorske brigade 34, PE Škocjanska pot 18, 6000 Koper, e-naslov: info@luna-tuning.com, telefonska številka: 064-228-998.

Ker nam je va┼ía zasebnost izjemno pomembna, smo v ta namen imenovali poobla┼í─Źeno osebo za varstvo osebnih podatkov, na katero se lahko obrnete v primeru vpra┼íanj v zvezi z obdelavo va┼íih osebnih podatkov. Na┼ía poobla┼í─Źena oseba za varstvo podatkov je: Nina ┼áik Atlagi─ç, e-naslov: varovanjeop@luna-tuning.com, telefonska ┼ítevilka: 041-520-294.

Za vse teme in vsebine, ki bodo obravnavane s strani poobla┼í─Źene osebe za varstvo podatkov velja stroga zaupnost.

 1. Namen obdelave podatkov in vrste osebnih podatkov

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete, bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj v namene, za katere so bili posredovani. Če bo nastala potreba po nadaljnji obdelavi vaših podatkov za drug namen, vas bomo predhodno kontaktirali in zaprosili za vaše soglasje.

Obisk spletne strani:

Ob vsakem obisku spletne trgovine luna-tuning.com se na spletnem stre┼żniku avtomatsko shranjuje dnevni┼íka datoteka spletnega stre┼żnika (npr. IP ┼ítevilka – ┼ítevilka, ki identificira posamezen ra─Źunalnik oz. drugo napravo na spletu; verzija brskalnika, ─Źas obiska in podobno). Te podatke obdelujemo z namenom vodenja statistike obiskov na na┼íi spletni strani.

Podjetje Nina Šik Atlagić s.p. tako zbranih podatkov ne obdeluje posebej in jih ne povezuje z drugimi podatki.

Pošiljanje povpraševanja:

Na na┼íi spletni strani lahko izpolnite spletni obrazec, s katerim oddate va┼íe povpra┼íevanje za opravo storitev. V ta namen podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. od vas zbira naslednje podatke, ki jih posredujete na prostovoljen na─Źin:

 • ime in priimek ali naziv,
 • e-naslov,
 • naslov,
 • telefonska ┼ítevilka,
 • podatke o vsebini va┼íega povpra┼íevanja.

Vsi podatki, ki so zbrani preko te spletne strani ali so kako druga─Źe sporo─Źeni podjetju Nina ┼áik Atlagi─ç s.p., se zbirajo z namenom opravljanja osnovne dejavnosti spletna prodaja, in sicer za odgovor na va┼íe povpra┼íevanje, za pripravo ponudbe, za pripravo in sklenitev pogodbe ter za izvajanje pogodbe. Ker je obdelava teh informacij nujna za izvedbo same storitve, se obdelava teh podatkov lahko vr┼íi ┼że na podlagi dejstva, da z nami vstopate v pogodbeno razmerje. ─îe nam teh podatkov ne ┼żelite posredovati, vam ne moremo poslati ponudbe ali z vami skleniti pogodbe.

 1. Uporabniki podatkov

Vsi podatki, zbrani na podlagi zgoraj navedene pravne podlage, bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.

V okviru zakonskih pristojnosti se vaši osebnih podatki razkrivajo naslednjim uporabnikom podatkov:

 • ponudnikom po┼ítnih storitev, ponudnikom odpremnih storitev, ponudnikom storitev uni─Źenja spisov in nosilcev podatkov;
 • ponudnikom storitev informacijske tehnologije v okviru servisiranja in vzdr┼żevanja programske opreme;
 • administratorju in skrbniku spletne strani.

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. se zavezuje, da va┼íih osebnih podatkov ne bo posredoval ali prenesel v tretjo dr┼żavo ali mednarodno organizacijo.

 1. Obdobje hrambe

Zagotavljamo vam, da va┼íe podatke hranimo le toliko ─Źasa, kolikor je potrebno, da se izpolni namen, zaradi katerega so bili posamezni podatki zbrani in nadalje uporabljeni, in sicer:

 • dnevni┼íke datoteke spletnega stre┼żnika se hranijo 3 (tri) mesece;
 • podatki o povpra┼íevanju se hranijo najdlje do konca leta, ki sledi zadnjemu povpra┼íevanju;
 • vsi podatki v zvezi s poslovnim sodelovanjem in sklenjeno pogodbe se hranijo ┼íe 5 (pet) let po zaklju─Źku sodelovanja na podlagi sklenjene pogodbe;
 • va┼íi kontaktni podatki za namen neposrednega tr┼żenja se obdelujejo do preklica.

─îe za dolo─Źene podatke, ki se obdelujejo za realizacijo pogodb, obstaja druga─Źen zakonski rok shranjevanja (npr. ra─Źunovodski ali dav─Źni podatki), zna┼ía rok hrambe 6 oziroma 10 let. V tem ─Źasu je obdelava podatkov omejena.

 1. Na─Źin varstva va┼íih podatkov

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. se zavezuje varovati podatke osebne podatke, ki nam jih posredujete z uporabo na┼íe spletne strani. Podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. bo storil vse, da osebne podatke za┼í─Źiti pred kakr┼ínimikoli kr┼íitvami in zlorabami.

Osebne podatke hranimo v ra─Źunalni┼íki obliki. Na┼íi ra─Źunalni┼íki sistemi so za┼í─Źiteni s tehni─Źnimi in organizacijskimi ukrepi, ki prepre─Źujejo nenamerno ali nezakonito uni─Źenje, izgubo, spremembo ter nepoobla┼í─Źeno razkritje ali dostop do va┼íih osebnih podatkov. Vsi ra─Źunalniki v podjetju so za┼í─Źiteni z geslom, proti-virusnimi programi ter po┼żarnim zidom, na spletni strani luna-tuning.com je name┼í─Źen SSL certifikat.

Po prenehanju potrebe po vodenju podatkov, tj. po izpolnitvi namena, za katerega so bili podatki zbrani, se podatki nemudoma nepovratno in trajno izbrišejo.

Ker obstajajo na spletni strani luna-tuning.com dolo─Źene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakr┼íni povezavi s podjetjem Nina ┼áik Atlagi─ç s.p., ne prevzemamo nobene odgovornosti za za┼í─Źito podatkov na teh spletnih straneh.

 1. Vaše pravice

Podjetje Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. zagotavlja uresni─Źevanje vseh va┼íih pravic, ki vam pripadajo v zvezi z obdelavo va┼íih osebnih podatkov.

Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, lahko kadarkoli zahteva, da mu podjetje Nina Šik Atlagić s.p.:

 • potrdi, ali se podatki v zvezi z njim obdelujejo ali ne,
 • omogo─Źi dostop do osebnih podatkov (tj. vpogled ter njihovo prepisovanje ali kopiranje),
 • poda informacije v zvezi z obdelavo teh podatkov (npr. o namenu obdelave, vrsti osebnih podatkov, uporabnikih, katerim so jim bili ali jim bodo posredovani osebni podatki, predvidenem obdobju hrambe podatkov, o tehni─Źnih in organizacijskih ukrepih za varovanje podatkov, idr.),
 • omogo─Źi popravek neto─Źnih osebnih podatkov v zvezi z njim in mu omogo─Źi dopolnitev nepopolnih osebnih podatkov,
 • omogo─Źi pravico do izbrisa osebnih podatkov (t.i. pravica do pozabe),
 • omogo─Źi pravico do omejitve obdelave,
 • omogo─Źi pravico do ugovora obdelavi, ─Źe obdelava podatkov temelji na zakonitem interesu upravljavca, vklju─Źno z oblikovanjem profilov,
 • omogo─Źi pravico do prenosljivosti podatkov in mu posreduje podatke v splo┼íno uporabljeni in strojno berljivi obliki ali jih neposredno posreduje drugemu upravljavcu,
 • omogo─Źi pravico do preklica privolitve, kadar se osebnih podatki obdelujejo na podlagi privolitve, pri ─Źemer preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov, ki se je izvajala do njenega preklica
 • poda dodatne informacije o njegovi pravici do prito┼żbe pri pristojnem nadzornem organu.

Prav tako bo podjetje Nina Šik Atlagić s.p. posamezniku na njegovo zahtevo v skladu z veljavno zakonodajo podal tudi druge informacije v zvezi z njegovimi osebnimi podatki, ki jih obdeluje.

Podjetje Nina Šik Atlagić s.p. se zavezuje, da bo na zahteve posameznika, na katerega se nanašajo osebni podatki, odgovoril brez nepotrebnega odlašanja, najkasneje pa v zakonsko predpisanih rokih.

 1. Stik

Na vpra┼íanja o zaupnosti va┼íih podatkov, na─Źinu zbiranja in obdelave podatkov ali na va┼íe zahteve za uveljavljanje pravic v zvezi z va┼íimi podatki, vam bo odgovorila odgovorna oseba pri podjetju Nina ┼áik Atlagi─ç s.p. ┬áin/ali poobla┼í─Źena oseba za varstvo osebnih podatkov:

Kontaktna oseba: Nina Šik Atlagić

Telefonska številka: 041-520-294

Elektronski naslov: varovanjeop@luna-tuning.com

 1. Spremembe

Pridr┼żujemo si pravico, da predmetno Izjavo o varstvu osebnih podatkov po potrebi ob─Źasno prilagodimo dejanskim razmeram in zakonodaji s podro─Źja varstva osebnih podatkov. Iz tega razloga vas prosimo, da pred vsakim posredovanjem osebnih podatkov preverite aktualno razli─Źico, da boste seznanjeni z morebitnimi spremembami in dopolnitvami.