Smo mlado družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo tuning izdelkov (izdelkov za predelavo vozil) ter nadomestnih delov za motorna vozila svetovno priznanih proizvajalcev. Prednost našega podjetja je individualna obravnava vsake stranke ter strokovno svetovanje s področja avtoakustike, hi-fi ter predelave vozil. Naš kader ima dolgoletne izkušnje s področja avtoakustike, hišnih ozvočenj in ozvočenja lokalov. Udeležujemo se tudi tekmovanj v avtoakustiki (SQ in SPL) ter tekmovanj v predelavi vozil (tuning show-i). Več o naših dosežkih, dosedanjih projektih in akutalnih projektih si lahko ogledate na naših straneh na socialnih omrežjih – facebook in instagram.

Naša ponudba zajema izdelke avtoakustike ter izdelke za predelavo vozil (tuning). Iz programa avtoakustike ponujamo kvalitetne izdelke priznanih svetovnih proizvajalcev, kot so Morel, Alphard, Audio System, SP Audio in ročno izdelane zvočnike za tekmovanja v avtoakustiki proizvajalca CL Audio. Naši sodelavci vam poleg svetovanja lahko ponudijo še strokovno montažo. Program hi-fi ter ozvočenj za lokale zajema izdelke različnih proizvajalcev, naj omenimo samo nekatere izmed njih, kot so Focal, Indiana Line, Q Acoustic, Onkyo, LD Systems, Yamaha, Denon in drugi.

S področja predelave vozil ponujamo strankam izdelke za obnovo podvozja svetovno znanih proizvajalcev Koni, K&W suspensions, Bilstein in Eibach. Vse blagovne znamke so svetovno znane po kvalitetni in robustni izdelavi njihovih izdelkov. Na voljo so različni tuning izdelki za nižanje in predelavo vozil, od nastavljivih in dinamičnih amortizerjev, športne vzemti za dodatno nižanje avtomobila ali za originalen izgled le-tega. Na razpolago imamo rešitve za različne znamke vozil ter rezervne dele zanje, ponujamo tudi obnovo originalnih amortizerjev bodisi za cestno uporabo bodisi za drift, drag, rally ali gorsko hitrostne dirke.

Pri nas lahko najdete tudi moderna in kvalitetna platišča priznanega evropskega proizvajalca Japan Racing.

PONUDBA

Naše poslovanje zajema:

ZASTOPANJE

Zastopanje blagovnih znamk na domačem trgu in tujih trgih

VELEPRODAJA

Veleprodaja izdelkov

MALOPRODAJA

Maloprodaja izdelkov

SVETOVANJE

Svetovanje pri nakupu

VGRADNJA

Strokovno svetovanje za vgradnjo specifičnih izdelkov

PODPORA

Podpora za stranke po nakupu

PODATKI O PODJETJU

Dolgo ime:
NINA ŠIK ATLAGIĆ S.P., POSLOVNO SVETOVANJE

Skrajšana firma:
NINA ŠIK ATLAGIĆ S.P.

Naslov:
Ulica II. prekomorske brigade 34
6000 Koper – Capodistria
Slovenija

Poslovna enota:
Škocjanska pot 18
6000 Koper – Capodistria
Slovenija

Matična številka:
3423875000

Davčna številka:
58968601

ID za DDV:
SI58968601

Št. vpisa v poslovni register 316-04-V01-062888/1 z dne 27.10.2008

Transakcijski računi:
IBAN SI56 6100 0000 7578 666 DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA
SWIFT/BIC: HDELSI22

KONTAKT:
Telefonska številka +386-64-228-998
E-pošta: info@luna-tuning.com
E-pošta: info@luna-audio.si