INFORMACIJE O PODJETJU

LUNA TUNING & AUDIO

Luna tuning & audio

Oglejte si našo ponudbo tuning in audio opreme, preglejte novosti in oglejte si našo spletno trgovino. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na naš email naslov ali nas pokličete. Želimo vam prijetno brskanje po naši spletni strani.

LOKACIJA

Škocjanska pot 18
6000 Koper
Slovenija

KONTAKT

Email: info@luna-tuning.com
Email: info@luna-audio.si
Telefon: +386 (0)64 228 998

+386 (0)64 228 998 | info@luna-tuning.com | info@luna-audio.si

Več informacij

Visokotonci Alphard machete MT-23NEO, ki so cenovno izjemno dostopni, a omogočajo neverjetno glasbeno izkušnjo in bodo zadovoljili še tako zahtevne poslušalce. Visokotonci MT-23NEO so visokofrekvenčni zvočniki izdelani, da pričarajo popolno zvočno doživetje vsem poslušalcem. Temeljijo na uporabi revolucionarnega neo-magneta, kar omogoča neverjetno kakovost zvoka. Zaradi popolnega dizajna, bo edinstven izgled vašega avtomobila zagotovljen. Membrana iz titana ustvarja izreden frekvenčni razpon, močen neodim motor pa omogoča uporabo najbolj naprednih SPL sistemov. Zaradi zelo močnega neodim magnetnega motorja je tehnologom uspelo doseči visoko občutljivost 105 dB s frekvenčnim razponom med 2000 Hz pa kar do 20000 Hz. Velika prednost zvočnikov je njihova kompaktnost, ki omogoča enostavno vgradnjo.

 

 

Tip visoko frekvenčni zvočnik
Konfiguracija Komponentni zvočnik
Frekvenčni razpon 2000-20000 Hz
Material magneta Neodium
RMS moč 30 W
Maksimalna moč 60 W
Upornost 4 Ohm

 

Informacije na spletni strani so zgolj informativne, za točnost informacij ne odgovarjamo. Pred nakupom se prepričajte o primernosti izdelka za vaš avtomobil, za napačno naročene izdelke ne odgovarjamo.

V kolikor potrebujete pomoč nas kontaktirajte po e-pošti info@luna-tuning.com ali po telefonu +386-(0)64-228-998.
Slike so simbolične.