INFORMACIJE O PODJETJU

LUNA TUNING & AUDIO

Luna tuning & audio

Oglejte si našo ponudbo tuning in audio opreme, preglejte novosti in oglejte si našo spletno trgovino. Za dodatne informacije nas lahko kontaktirate na naš email naslov ali nas pokličete. Želimo vam prijetno brskanje po naši spletni strani.

LOKACIJA

Škocjanska pot 18
6000 Koper
Slovenija

KONTAKT

Email: info@luna-tuning.com
Email: info@luna-audio.si
Telefon: +386 (0)64 228 998

+386 (0)64 228 998 | info@luna-tuning.com | info@luna-audio.si

Več informacij

Priznano in izjemno uspešno podjetje Morel s 30-letno tradicijo izdelave visokokakovostnih zvočnikov, predstavlja serijo nizkotoncev Ultimo titanium, ki izstopajo po odlični izdelavi in kvaliteti zvoka ter postavljajo nove standarde v svetu avtoakustike. Prednosti zvočnikov subwoofer Morel Ultimo TI 124 so skrbno načrtovan dizajn in uporaba kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dober zvok za razumno ceno.

Nizkotonec Morel Ultimo titanium 124 ima 30-centimetrsko membrano in tuljavo iz titana, ki omogoča obremenitve kar 3000 W maksimalne glasbene moči, za boljšo linearno odzivnost pa poskrbi bakreni obroč. Morel Ultimo titanium 124 je namenjen vsem tistim, ki si želijo brezkompromisno kvaliteto tudi na nizkotonskem področju. Prednost serije Ultimo titanium je ogromna 5.1 “Hexatech ™ zunanja zvočna tuljava (EVC ™) z aluminijasto žico šesterokotne oblike (2-3 krat debelejša kot pri standardnih nizkotoncih), ki se uporablja za natančno reprodukcijo zvoka ter vrhunsko vzdržljivost. Visoko učinkovit magnetni sistem – DMM ™ ferit motor z dvojnim magnetom še dodatno povečuje magnetno polje (več kot 90% učinkovitost). Posebnost nizkotoncev pa je tudi edinstvena hibridna membrana iz karbonskih vlaken.

Znamka Morel
Model Ultimo titanium 124
Velikost 12″
Maksimalna moč (W) 3000 W
Nominalna moč RMS (W) 1000 W
Upornost (Ω) 4 Ω
Material membrane Karbonska vlakna
Frekvenčni razpon (Hz) 10-900 Hz
Občutljivost (dB) 86.3
Premer glasovne tuljave (mm) 130
teza

manufacturer

Morel